Безкоштовна доставка від 1000 грн
UA MarketОдеська областьCHOICE ECO Косметика White Mandarin Продукція Green Max Продукція BIOX PRO HEALTHYНовиниЗустрічай фітокомплекси «Антипаразит», «Гармонія» та «Санклін» в оновленому дизайні!
Контакти
Ми в соціальних мережах

Зустрічай фітокомплекси «Антипаразит», «Гармонія» та «Санклін» в оновленому дизайні!

Шановні партнери!

ДД «Антипаразит», «Гармонія» та «Санклін» вже доступні для замовлення в оновленому дизайні за новими цінами та кількістю балів відповідно:

ДД «Антипаразит» NEW – 120 грн / 172 грн / 7 б.
ДД «Гармонія» NEW — 188 грн / 269 грн / 11,5 б.
ДД «Санклін»
NEW – 120 грн / 172 грн / 7 б.

Оновлені фотоматеріали: https://media.choice.ua/path/f1e04154

КОМУ РЕКОМЕНДОВАНО САМЕ ЦІ ФІТОКОМПЛЕКСИ?


1. САНКЛІН – для покращення функцій сечовидільної системи

Натуральний рослинний комплекс для покращення роботи нирок і сечового міхура. Має сечогінні, протизапальні, знеболювальні та кровоспинні властивості. На відміну від сечогінних засобів, які виводять рідину з організму шляхом впливу на нирки, зменшуючи їхню здатність до утримання мінералів, відновлює природний баланс між калієм та натрієм, звільняючи організм від надлишків рідини.

Показання:
Попередження запальних та інфекційних захворювань сечовидільної системи: циститу, уретриту, гломерулонефриту, пієлонефриту та сечокам’яної хвороби.


2. ГАРМОНІЯ – для здоров’я щитоподібної залози

Комплекс, який нормалізує роботу щитоподібної залози.

  • Постачає важливі для роботи залози сполуки, зокрема йод і селен. Містить цинк і кобаламін, що сприяють гарному засвоєнню мікроелементів.
  • Регулює інтенсивність вироблення тиреоїдних гормонів завдяки селену з фукусу, літоспермовій кислоті вовконога, рафаніну з редьки.
  • Нормалізує надходження ендокринних сполук до клітин за допомогою кислот омега спіруліни.
  • Підтримує роботу гіпофізу, насичуючи організм цинком, бета-каротином, оксикоричними кислотами.
  • Захищає тканини залози від аутоімунних пошкоджень, шкідливого впливу радіонуклідів і важких металів завдяки фукоїдану, фікоціанобеліну та альгінатам водоростей.


Комплекс гармонізує стан при гіпер- та гіпотиреозі, тиреоїдиті, зобі й вузлах. Додатково допомагає боротися з результатами погіршення роботи залози: підвищеним холестерином, цукром у крові, ожирінням, набряклістю.

Показання:
Покращення діяльності щитоподібної залози, гіпер- та гіпотиреоз, тіреоїдит, зоб і пов’язані з цим вторинні стани (набряки, ожиріння, цукровий діабет).


3. АНТИПАРАЗИТ – протипаразитарний комплекс

100% натуральний комплекс, дієвий проти більшості паразитів, зокрема гостриць, аскарид, анкілостом, лямблій, стрічкових черв’яків. Він знищує гельмінтів, перешкоджає їхньому розмноженню та прискорює вихід з організму.

Показання:
Гельмінтози круглих, стрічкових, пласких глистів.

28 липня 2023
© 2023 - 2024 CHOICE ECO Косметика White Mandarin Продукція Green Max Продукція BIOX PRO HEALTHY Поскаржитися на зміст
Як відкрити інтернет магазин з нуля
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market