Безкоштовна доставка від 1000 грн
Контакти
Ми в соціальних мережах

Партнерська карта

Партнерська карта

1. При першому замовлені ви отримуєте ПОДАРУНОК У СУМІ 30% від загальної вартості обраної продукції (при умові проходження першої реєстрації на сайті).

2. Клієнтська ПАРТНЕРСЬКА КАРТА CHOICE UKRAINE

  • Якщо вам подобається наш споживчий кошик й ви плануєте надалі користуватись нашими засобами - пропонуємо Вам значно економити на покупках та СТАТИ ЛОЯЛЬНИМ КЛІЄНТОМ - користуватися цінами виробника на весь асортимент продукції, що становлять -30% від роздрібних цін, не залежно від обсягу покупок.

Для цього необхідно оформити й активувати партнерську карту Choice Ukraine:

  • Зареєструватись за посиланням з підтвердженням номеру телефона:

РЕЄСТРАЦІЯ КЛІЄНТСЬКОЇ КАРТИ

  • Зробити замовлення на 80 балів по оптовому прайсу компанії; (приблизно 1700-2500 грн (~50$) - по партнерській ціні
  • Після партнерської реєстрації оберіть необхідну вам продукцію в оптовому прайсі, так щоб загалом вийшло 80 балів. Вартість буде залежати від обраного вами асортименту.
  • Повідомте нам в вайбер/телеграм за номером +38(097)6008474 про ваш намір оформити клієнтську підписку й надайте список обраної продукції (просто списком, чи наберіть корзину й зробіть скріншот)
  • Ми перерахуємо загальну вартість по партнерським цінам та відправимо вам замовлення, надамо вам подальші роз'яснення й інструкції щодо замовлень.
  • Надалі за вами назавжди закріплюється партнерстка ціна незалежно від кількості й вартості замовлень (для підтвердження карти необхідно 1 раз на рік придбати від 1 одинці продукції)

АБО відразу передзвоніть нам /напишіть в вайбер чи телеграм і ми допоможемо з реєстрацією й оформленням.


3. Після активації клієнтської карти ви стаєте учасником МОТИВАЦІЙНОЇ ПРОГРАМИ Choice та маєте можливість отримувати подарунки та кешбеки від рекомендацій нашої продукції новим користувачам

© 2023 - 2024 CHOICE ECO Косметика White Mandarin Продукція Green Max Продукція BIOX PRO HEALTHY Поскаржитися на зміст
Як відкрити інтернет магазин з нуля
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market