Безкоштовна доставка від 1000 грн
Контакти
Ми в соціальних мережах

Переваги натурального шампуню

Давайте з’ясуємо, чому сучасні жінки і чоловіки віддають перевагу саме натуральним шампуням. У чому їх секрет?

Натуральні шампуні виготовляються без хімії

Природні компоненти підбираються залежно від типу волосся

Шампунь без вмісту Лауретсульфат натрію (sodium laureth sulfate)

Безпечний засіб по догляду за волоссям

Не викликають подразнення шкіри голови

Можна застосовувати з народження

Природний склад максимально враховує потреби шкіри голови від коренів до кінчиків волосся.

Купити натуральний шампунь для волосся зараз не складно. Але як показала практика, набагато складніше перейти від звичного «хімічного» шампуню, який занадто ароматно пахне, на натуральний шампунь із природних інгредієнтів.

За час тривалого застосування звичних для нас засобів догляду, наше волосся покривається невидимим шаром з усіх штучних складових, які візуально додають блиск, роблять структуру вашого волосся щільніше і товще за рахунок застосування парафінів та інших компонентів.

Але варто вам купити натуральний шампунь без хімії та помити голову декілька раз, як всі чарівні властивості волосся, які ви так цінували та берегли, зникають.

Ваша шевелюра тьмяніє, волосся стає тонше, може значно втратити в об’ємі. Якщо не знати, як працює натуральний шампунь, можна зробити невірні поспішні висновки про його властивості і знову повернутися до шампуню з маркету.

Як працює натуральний шампунь

До складу натурального шампуню входять м’які неагресивні ПАР на рослинній основі, рослинні інгредієнти, які добре справляються з очищенням голови від зайвого жиру, пилу і бруду.

Шампунь дуже дбайливо і обережно миє голову, а разом з цим змиває на початку з вашого волосся роками накопичені штучні компоненти.

Натуральні шампуні ефективно впливають на структуру волосся по всій довжині, а також прекрасно доглядають за шкірою голови.

Потрібно набратися тільки трохи терпіння. Перший час, вам буде незвично, що безсульфатний шампунь на натуральних ПАР менше пінитися, ніж сульфатвмісткий шампунь.

Але таке мінімальне піноутворення не впливає на очищувальні здібності продукту. З часом ви до цього звикнете.

Вам потрібно пережити цей незатишний перехідний період, який зазвичай займає від одного до двох місяців.

Хоча особисто у мене період переходу на натуральний шампунь від White mandarin був без особливостей. Я почала з медового, а згодом перепробувала всі. Зараз улюблені: Цілющі трави, Медовий, Цитрус. Всі шампцні чергую.

Зробіть вибір, який має значення, обирайте White mandarin!

© 2023 - 2024 CHOICE ECO Косметика White Mandarin Продукція Green Max Продукція BIOX PRO HEALTHY Поскаржитися на зміст
Як відкрити інтернет магазин з нуля
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market