Безкоштовна доставка від 1000 грн
Контакти
Ми в соціальних мережах

Домашная аптечка BY CHOICE

ДОМАШНЯ АПТЕЧКА BY CHOICE
ОСІНЬ—ЗИМА

Домашня аптечка by CHOICE підтримує здоров’я всієї родини. У період масових захворювань на ГРВІ, застуду й covid-19 фітокомплекси в складі домашньої аптечки здатні допомогти у профілактиці чи лікуванні цих захворювань. Аптечка стане у нагоді у разі погіршення стану здоров’я при легкому або середньої важкості отруєнні неякісною їжею або напоями, при різкому погіршенні самопочуття під час тривоги, безсоння, стресу.

ХЛОРОФІЛ — потужний антиоксидант, який надійно захищає організм від негативного впливу вільних радикалів з навколишнього середовища, повітря, води, неякісної їжі, синтетичних мийних і косметичних засобів.

  • насичує кров киснем і збільшує активність еритроцитів,
  • позбавляє запорів та здуття,
  • чудова поживна речовина для розмноження та підтримки життєдіяльності корисної мікрофлори кишечника, слизових оболонок і шкіри,
  • ідеальне джерело гіалуронової кислоти, яка забезпечує молодість і пружність шкіри.

Для дівчат і жінок дітородного віку гарна новина: вживаючи хлорофіл, ви позбудетесь болісних відчуттів під час передменструального синдрому й самої менструації. Жінкам поважного віку Хлорофіл допомагає зберегти кальцій в кістках і зубах та убезпечує від розвитку остеопорозу. Хлорофіл зміцнює здоров’я та активує роботу всіх органів і систем організму.

Спосіб вживання: дорослим та дітям старше 12 років вживати по 55 крапель (1,67 мл), що становить (100 мг) хлорофілу, 1 раз на день до їди. Рекомендовано розвести в половині склянки води.

Курс: 30 днів. Повторний курс вживання узгоджувати з лікарем.

МАКРОСОРБ — мультимінеральний комплекс із сорбувальним ефектом, який необхідно вживати у випадку:

  • отруєння, діареї (проносу) для швидкого детоксу,
  • необхідності відновлення кислотно-лужного балансу,
  • дефіциту мікро- та макроелементів (у складі 84 мінерали).

Спосіб вживання: дорослим вживати по 3 г (1 ч. л.) 2 рази на добу за 1-1,5 години до їди, розведеними в 200 мл води. Дітям від 7 років — по 3 г (1 ч. л.) 1 раз на добу за 1-1,5 години до їди, розведеними у 200 мл води.

Курс: 30 днів. За потребою при легких отруєннях, інтоксикаціях, як SOS-засіб.

ХІТОЗАН+ — детоксикувальний сорбент, вживання якого показане при:

  • отруєннях неякісними продуктами харчування, хімічними речовинами,
  • хронічних інтоксикаціях, головному і суглобовому болю, підвищеній температурі,
  • алергічних реакціях різного походження,
  • підвищенні кількості сечової кислоти в організмі (профілактика подагри).

Спосіб вживання: комплекс вживати за 30 хвилин до їди, запиваючи водою. Дорослим і дітям старше 12 років — по 1 капсулі 2 рази на день.

Курс: 30-45 днів. Повторний курс — після 30-денної перерви.

БРИЗ — нормалізація роботи дихальної системи. Дія комплексу:

  • розріджує мокротиння й поліпшує його відходження,
  • має відхаркувальні, протизапальні та знеболювальні властивості,
  • збільшує активність лімфатичної системи.

Спосіб вживання: комплекс вживати за 20 хвилин до їди, запиваючи водою. Дітям віком від 5 до 12 років – по 1 капсулі на день. Дорослим – по 1 капсулі вранці та ввечері. Відкриту упаковку зберігати в сухому місці за температури 5-20°С.

Курс: 30-45 днів. Після двотижневої перерви курс рекомендується повторити.

ЛАЙФГАРД підтримує активність імунної системи. Переваги:

  • ефективний як від бактерій, так і від вірусів,
  • підсилює захисні сили організму, не пошкоджуючи здорові клітини,
  • допомагає нормалізувати обмінні процеси, пов'язані з аскорбіновою кислотою, цинком і ретинолом.

Спосіб вживання: дорослим вживати по 1 капсулі 2 рази на день, дітям від 5 до 12 років — по 1 капсулі 1 раз день до їди, запиваючи водою.

Курс: 30-45 днів.

Форвард Актив безпосередньо взаємодіє з підшлунковою залозою, адже більшість ферментів для перетравлення та кращого засвоєння їжі виробляє саме вона.

  • знижує навантаження на підшлункову залозу,
  • стимулює вироблення ферментів і гормонів за допомогою біологічно активних речовин із коренів,
  • покращує травлення, знімає запалення, виводить токсини.

Нездатність як слід перетравлювати їжу призводить до виникнення харчових алергій, колітів, дисбактеріозу та слабкості імунної системи.

Спосіб вживання: дорослим та дітям старше 12 років вживати по 1 капсулі двічі на день до їди, запиваючи водою.

Курс: 30-45 днів. Повторний курс - після 30-денної перерви.

ГЕРМІЦИД — профілактика грибкових, вірусних і бактеріальних інфекцій. Його дія:

  • нормалізує баланс мікрофлори кишечника,
  • регулює склад і вміст дріжджоподібних грибів,
  • має протигрибкову, антивірусну та протизапальну дію.

Спосіб вживання: дорослим і дітям старше 12 років вживати по 1 капсулі вранці та ввечері за 20 хвилин до їди, запиваючи водою. Відкриту упаковку зберігати в сухому місці за температури 5-20°С.

Курс: 30-45 днів. Після 30-денної перерви курс рекомендується повторити.

БАЛАНС — заспокійливий рослинний засіб, який виконує функції:

  • підтримки рівноваги між кількістю імпульсів збудження та гальмування в центральній нервовій системі,
  • зняття стресу, подолання перенапруження, покращення сну,
  • нормалізації кровообігу, зменшення тиску та спазмів.

Спосіб вживання: дорослим і дітям старше 12 років вживати по 1 капсулі 2 рази день, дітям від 5 до 12 років — по 1 капсулі 1 раз на день до їди, запиваючи водою. Відкриту упаковку зберігати в сухому місці за температури 5-20°С.

Курс: 30 днів.

Евкаліптовий бальзам з інтенсивним зігрівальним ефектом тривалої дії, який позбавляє:

  • сонливості, перевтоми, головного болю,
  • симптомів грипу й застуди,
  • запальних процесів дихальної системи та м’язів.

Рекомендації щодо застосування бальзаму:

Дітям старше 3 років перед застосуванням рекомендується зробити шкірний тест: на невелику ділянку шкіри на спині в проєкції лопатки (2 см) нанести малу кількість бальзаму і розподілити масажними рухами по цій ділянці. Зачекати 30 хвилин і перевірити стан шкіри. У разі відсутності будь-яких проявів (почервоніння, припухлість, зуд, печіння) на шкірі, продовжувати застосування.
Дітям від 3 до 6 років евкаліптовий бальзам наносити тільки на спину в ділянці лопаток, праворуч і ліворуч, не більше двох разів на день. Дітям старше 6 років і дорослим наносити бальзам на вказані в інструкції ділянки тіла. Кількість аплікацій в день визначається індивідуально, залежно від самопочуття та бажаного результату.

ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ ФІТОКОМПЛЕКСІВ І СОРБЕНТІВ

При отруєнні почати почергове вживання комплексів ХІТОЗАН+ і МАКРОСОРБ, дотримуючись загальних рекомендацій. За необхідності, кількість капсул ХІТОЗАН+ можна збільшувати і вживати по 2 капсули кожних 4 години, запиваючи великою кількістю теплої води. МАКРОСОРБ у випадку важкого отруєння після очищення шлунка рекомендується вживати за алгоритмом: взяти 1 літр питної негазованої води, добре помішуючи, розчинити в ньому 1 чайну ложку МАКРОСОРБ. Готовий розчин пити по 5 ковтків кожну годину до його закінчення. Комбінацію ХІТОЗАН+ і МАКРОСОРБ рекомендується вживати до повного одужання. Обов’язково необхідно підтримувати водний баланс із розрахунку 30 мл на кожен кілограм маси тіла. Такий об’єм рідини поліпшує детоксикацію та швидке відновлення всього організму.

Тривога, занепокоєння, стрес, роздратування, безсоння є результатом порушення в роботі центральної нервової системи. Відновити нормальну роботу нервової системи, повернути міцний глибокий сон, позбутися стресів і тривоги допоможе регулярне вживання комплексу БАЛАНС.

Нестача мікро- та макроелементів призводить до метаболічних порушень, виникнення різних форм анемії, погіршення стану волосся, нігтів і шкіри. Зубна емаль стає більш чутливою, ясна починають кровоточити. Збільшується роздратованість, порушується сон, спостерігається зміна харчових звичок, погіршується зір, пам’ять. Щоденне вживання МАКРОСОРБ і ЛАЙФГАРД якісно поповнює запаси мікро- та макроелементів і нівелює іх дефіцит в усіх органах і тканинах організму.

Доволі часто з різних причин у кишечнику порушується склад корисної мікрофлори. Правильно відновити її склад допоможе курсове вживання комплексів ГЕРМІЦИД, ХІТОЗАН+ або ХЛОРОФІЛ, Ф.АКТИВ.

У міжсезонні (осінь і весна) люди часто хворіють на застуду, ГРВІ та covid-19. Захистити організм від таких проблем, зміцнити власну імунну систему допоможе регулярне вживання комплексу ЛАЙФГАРД.

Ф.АКТИВ – рослинний замінник ферментів тваринного походження, який значно покращує перетравлювання та засвоювання їжі. Перешкоджає газоутворенню та бродінню в кишківнику.

ХЛОРОФІЛ рекомендовано вживати протягом тривалого часу (осінь–зима–весна) для запобігання астенії та синдрому хронічної втоми.

Якщо вам не вдалося самостійно подолати вказані вище проблеми зі здоров’ям, обов’язково звертайтеся за кваліфікованою медичною допомогою в телеграм-канал DOCTOR CHOICE:

01 липня 2023
© 2023 - 2024 CHOICE ECO Косметика White Mandarin Продукція Green Max Продукція BIOX PRO HEALTHY Поскаржитися на зміст
Aренда інтернет магазину
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market